Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzbunare cruntă după o închiriere pe Airbnb! Propietara i-a trimis imagini compromițătoare soției unui bărbat care îi lăsase o recenzie proastă

Be Yourself
airbnb

Răzbunare cruntă după o închiriere pe Airbnb! Propietara i-a trimis imagini compromițătoare soției unui bărbat care îi lăsase o recenzie proastă

Situație ca în comediile americănești, după ce propietara unui Airbnb a trimis poze compromițătoare soției unui bărbat care venise cu amanta pe proprietate. Totul a pornit de la faptul că bărbatul lăsase o recenzie proastă.

Proprietara unei proprietăți listate pe Airbnb a trimis unei femei imagini surprinse de camerele sale de supraveghere, în care soțul acesteia apare în compania unei alte femei. Situația a luat amploare după ce bărbatul a postat o recenzie negativă.

Gazda Airbnb a încercat să obțină mai mulți bani de la el după ce a refuzat să plătească o taxă suplimentară

Conform declarațiilor lui Shawn Mackey, Pamela Fohler, gazda Airbnb, a încercat să obțină mai mulți bani de la el după ce a refuzat să plătească o taxă suplimentară, conform raportului publicat de The Sun, scrie romaniatv.net.

Mackey, din Mississippi, a închiriat o casă cu trei dormitoare în Tennessee pentru două nopți. El intenționa să stea acolo cu trei prieteni, dar a informat proprietara că ar putea aduce și alți prieteni pentru cină.

A achitat 567 de dolari pe noapte, dar a refuzat să plătească o taxă suplimentară de 960 de dolari pentru că a adus mai mulți oaspeți decât a promis inițial. Grupul a încălcat mai multe reguli: au fumat în interior, au parcat în fața garajului și au produs zgomot, tulburând vecinii.

A scris o recenzie negativă, gazda i-a trimis soției imaginile compromițătoare

Gazda i-a cerut lui Mackey să elibereze locuința, iar el, nemulțumit de situație, a scris o recenzie negativă pe Airbnb și a cerut o rambursare parțială, care nu a fost acceptată.

După ce a fost respins, gazda l-a amenințat pe Mackey că va trimite soției sale imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în care acesta apare alături de o altă femeie.

În e-mailul trimis soției lui, proprietara a scris ironic: „Îmi place geanta ta, de unde ai luat-o?”, însoțit de imaginile de supraveghere cu cei doi.

Mackey a intentat un proces împotriva proprietarei pentru daune financiare și prejudicii aduse căsniciei sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.