Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzbunare între vecini: A aruncat centrala de apartament pe mașina rivalului după un scandal de proporții/ VIDEO

politie bun

Doi bărbați, unul de 38 de ani, celălalt de 50, au provocat un scandal monstru la Timișoara, marți seară. Unul dntre ei a sărit la bătaie, iar apoi s-a răzbunat aruncând o centrală termică pe mașina rivalului său.

Vecinii celor doi au cerut ajutor la numărul de urgenta 112. Imediat la blocul cu pricina au intervenit politistii si jandarmii, arată opiniatimisoarei.ro.

Cel mai tânar a fost și cel care a aruncat centrala veche, ce nu mai era folosită. Aceasta s-a prăbușit pe capota autoturismului, pe care a îndoit-o.

Individul s-a lovit singur de mașina poliției

Agenții l-au încătușat și, după ce l-au urcat în autospecială, bărbatul s-a dat cu capul de grilajul metalic montat în mașina și s-a rănit și a fost preluat de Ambulanță.

„Astăzi, în jurul orei 19:40, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Bujorilor din Timișoara, a avut loc un conflict spontan între doi bărbați, în urma căruia un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ar fi fost lovit de un altul, în vârstă de 38 de ani.

De asemenea, bărbatul de 38 de ani ar fi aruncat pe autoturismul ce aparține celuilalt bărbat cu un obiect, provocând pagube materiale.

A ajuns la spital pentru îngrijiri

Bărbatul de 38 de ani a fost încătușat, iar în momentul în care a fost urcat în autospecială pentru a fi condus la sediul poliției, acesta s-ar fi lovit intenționat cu capul de sistemele din interiorul acesteia, provocându-și răni.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care a transportat bărbatul la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului", transmit reprezentantii IPJ Timis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.