Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzbunarea lui Ion Iliescu față de marele contestatar din PSD

Iliescu

În ședința Comitetului Executiv al PSD, unul dintre motivele invocate pentru pierderea alegerilor a fost eticheta de comuniști cu care se confruntă PSD. Toate privirile s-au ațintit asupra președintelui de onoare, Ion Iliescu.

Cel care a spart gheața și l-a abordat frontal pe Iliescu pe tema comunismului a fost Ioan Rus, ministrul Transporturilor. Răzbunarea lui Iliescu a venit însă mai repede decât s-ar fi așteptat.

Ioan Rus, vicepresedintele PSD si ministrul Transporturilor, a fost platit de catre comunisti cu 600 de lei pentru conducerea Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști(UASC) din Centrul Universitar Cluj-Napoca.

Ioan Rus l-a urmat la sefia UASC pe Ion Iliescu, primul presedinte al UASC-urilor, informează presa locală.

”Foștii comuniști ar face puțină ordine și pe Facebook. Ioan Rus, fostul Președinte al Uniunii Asociațiilor Studenților Comuniști din Centrul Universitar Cluj-Napoca[…] Studenții fiind priviți cu suspiciune, Partidul Muncitoresc din România înființează, în anul 1957, Uniunea Asociațiilor Studențești. Președintele comitetului de organizare a fost Ion Iliescu. În 1985, la vârsta de 30 de ani, Ioan Rus conducea UASC Cluj-Napoca, iar pentru înfăptuirea neabătută a hotărârilor Partidului Comunist Român era și retribuit, cu 600 lei lunar..”, arata Zoltan Gyorke pe pagina sa de Facebook care publica si o poza cu indemnizatia primita de Ioan Rus mai jos:

content-image

”Eu credeam ca acum cu aparitia generatiei acestuia a lui Victor Ponta, … Eu am fost membru al Partidului Comunist Roman fara indoiala. El(n.r. Victor Ponta) nu a trait in comunism, decat in adolescenta”, arata Ioan Rus intr-o marturisire la Protv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.