Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie de amploare în București: Polițiștii au dat 21 de amenzi în valoare de peste 15.000 de lei. Un șofer beat a rănit un om și a fugit

Inquam Photos/ Octav Ganea
politia rutiera verificari interdictii circulatie

Poliţiştii rutieri din Capitală au dat în noaptea de vineri spre sâmbătă 21 de amenzi în valoare de peste 15.000 de lei pentru mai multe nereguli. Un şofer beat a făcut un accident, rănind un om, și a fugit de la locul faptei, conform Mediafax.

În urma controalelor, polițiștii rutieri au dat 21 de amenzi în valoare de peste 15.000 de lei și au întocmit 5 dosare penale cu 7 infracțiuni constatate, astfel:

- 1 pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, precum și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului

- 1 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului

- 1 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive

- 2 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat.

De asemenea, au fost reținute 13 permise de conducere: 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, 5 pentru infracțiunile la regimul rutier, 2 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului electric, 1 pentru neacordarea de prioritate pietonilor și 1 pentru nerespectarea semnalelor polițistului rutier.

Totodată, au fost reținute 3 certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constatate.

De exemplu, un bărbat în vârstă de 52 de ani a condus un autovehicul pe Șos. Giurgiului și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, în urma accidentului rezultând rănirea ușoară a unei persoane. Acesta a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de către polițiștii Secției 24. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 6 și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, în urma accidentului fiind înregistrate doar pagube materiale. În urma testării cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 4 sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, s-a stabilit faptul că a consumat Cannabis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.