Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie de amploare la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de cămătărie şi şantaj are loc în municipiul Adjud

Inquam Photos / Octav Ganea
mascati

O razie de amploare în care vor fi organizate mai multe filtre de circulaţie dar şi percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de cămătărie şi şantaj are loc, luni dimineaţă, în municipiul Adjud, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, conform Agerpres.

"În această dimineaţă, în intervalul 06,00-11,00, poliţiştii desfăşoară în municipiul Adjud o razie pe mai multe paliere. Astfel, sunt organizate filtre rutiere pe principalele artere, la ieşirea/intrarea din/în municipiul Adjud, prin care se urmăreşte depistarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, verificarea legalităţii transporturilor de material lemnos, a produselor de balastieră şi a altor tipuri de mărfuri. Şase percheziţii domiciliare sunt efectuate la persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de cămătărie şi şantaj. Trei mandate de aducere sunt puse în executare în cazul unor persoane bănuite de săvârşirea unor infracţiuni de cămătărie şi şantaj", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, şi în zona pieţei agroalimentare sunt efectuate controale şi verificări â pentru combaterea contrabandei cu ţigarete, a comerţului ilicit cu produse contrafăcute sau fără a putea justifica provenienţa lor.

La acţiuni participă aproximativ 50 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Adjud, Secţiei 4 Poliţie Rurală Adjud, poliţişti de investigaţii criminale, rutieri, de ordine publică, de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Vrancea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.