Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

RAZIE în căminele studenţeşti. Ce au descoperit poliţiştii

citynews.ro
razie politisti camine studentesti

Poliția a declanșat o razie în cămine studențești, în urma căreia au fost depistați șapte cetățeni străini care se ascundeau de autoritățile române. Oamenii legii au prins, în situații ilegale, tineri din Palestina, Irak, Serbia, Irak și Macedonia.

Șapte cetățeni străini au fost prinși de poliție, în timpul unei razii care a avut loc, în ultimele 24 de ore, în zona căminelor studențești, potrivit unui comunicat e presă al Inspectoratului General pentru Imigrări. Polițiștii de imigrări au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 3300 de lei și au fost emise două decizii de returnare, prin care aceștia sunt obligați să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) anunță că, împreună cu polițiști din cadrul D.G.P.M.B. – Secția 20 Biroul Poliție Regie, au desfăşurat, la data de 23 octombrie a.c., o acțiune în zona căminelor studențești din București, în scopul prevenirii și combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini aflați la studii.

Oamenii legii au depistat, în situații ilegale, șapte tineri cu vârste între 19 și 20 de ani, din Palestina, Irak, Serbia (2), Iordania (2) și Macedonia.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii aruncă BOMBA: 'Am primit ameninţări...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.