Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razie pe autobuzele din Tulcea: Polițiștii verifică modul în care sunt respectate regulile privind distanțarea socială

Facebook
Autobuz

Poliţiştii tulceni au verificat, luna trecută, peste 100 de mijloace de transport în comun din municipiu cu privire la modul de respectare a normelor legale specifice stării de alertă impusă pe fondul pandemiei cu noul coronavirus şi au aplicat şapte sancţiuni în valoare totală de 500 de lei, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Irina Manolache, a declarat că acţiunile s-au desfăşurat în colaborare cu Poliţia Locală şi au urmărit modul în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55/2020 referitoare la purtarea măştilor de protecţie de către conducătorii mijloacelor de transport în comun, dar şi de către pasageri.

Economistul Mircea Coșea, despre planul de relansare economică al PNL: E ca o carte de telefon

"Poliţiştii au oprit pentru verificare peste 100 de autobuze şi au aplicat şapte sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 500 de lei. În timpul controalelor, s-a urmărit separarea fizică a spaţiului destinat conducătorilor de autovehicule, dar şi dacă există dozatoare cu soluţii dezinfectante pe bază de alcool", a menţionat Manolache.

Ea a mai spus că acţiunile lucrătorilor IPJ de verificare a modului în care se respectă normele specifice stării de alertă vor continua şi luna aceasta.

"Scopul activităţii poliţiştilor este respectarea normelor legale specifice perioadei prin care trecem. De asemenea, poliţiştii nu vor neglija abaterile de la normele de circulaţie pe drumurile publice sau de la cele de convieţuire socială, acţionând în permanenţă pentru creşterea siguranţei în deplasările pe drumurile publice, asigurarea ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru prevenirea infracţiunilor de orice gen", a precizat Irina Manolache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.