Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razii în forţă ale poliţiei: Amenzi de sute de mii şi bunuri confiscate

perchezitii

Poliţiştii au aplicat, în ultima săptămână, sancţiuni în valoare de 140.000 de lei, pentru diverse nereguli constatate, şi au confiscat bunuri de aproape 1.500.000 de lei, printre care vagoane de transport marfă, motoare şi ambarcaţiuni, în urma mai multor acţiuni organizate pentru menţinerea siguranţei şi legalităţii transporturilor, a informat sâmbătă IGPR, conform Agerpres.

Citește și: Val de scumpiri! Iată ce prețuri vor crește de la 1 octombrie

Dintr-un comunicat de presă transmis de Poliţia Română reiese că, în perioada 22 - 29 septembrie, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Poliţie Transporturi, poliţiştii secţiilor regionale de poliţie transporturi au acţionat pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite desfăşurate în zona căii ferate şi a staţiilor de cale ferată. Poliţiştii au patrulat peste 2.000 de trenuri de călători şi au acţionat în peste 600 de gări, staţii de cale ferată, aerogări, rute feroviare şi navale pentru menţinerea siguranţei transporturilor.

Citește și: Vești bune pentru elevi! De ce reduceri vor beneficia

În această perioadă, poliţiştii de la transporturi au efectuat 11 percheziţii domiciliare, au depistat patru persoane urmărite la nivel naţional, au întocmit 27 de dosare penale pentru infracţiuni constatate, au confiscat 232,8 metri cubi de material lemnos şi trei vagoane de transport marfă pe calea ferată, o barcă, cinci motoare de ambarcaţiuni şi trei setci monofilament. De asemenea, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 140.000 de lei, au fost confiscate bunuri de aproape 1.500.000 de lei şi ridicate în vederea confiscării sumele de 109.630 de lei, 1.200 dolari şi 2.295 euro, conform comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.