Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Razii la zeci de adrese după interzicerea aripii vest-germane a organizaţiei Hells Angels

fm-live.de
politie germania

Autorităţile germane au întreprins miercuri razii la zeci de adrese în legătură cu aripa vest-germană a sindicatului crimei organizate Hells Angels, informează agenţia DPA. Circa 50 de apartamente şi sedii de firme din 16 oraşe din landul Renania de Nord-Westfalia au fost percheziţionate de către poliţie în încercarea de a strânge dovezi în legătură cu aşa-numitele grupări Hells Angels MC Concrete şi Clan 81 Germany.

Ambele grupări au fost interzise de către Ministerul german de Interne la scurt timp după operaţiune, în cadrul căreia au fost mobilizaţi circa 700 de poliţişti, unii dintre ei de la forţele speciale, şi zeci de câini special dresaţi. ''Statul de drept nu poate accepta existenţa unor societăţi paralele în care autoritatea şi monopolul său privind folosirea forţei sunt ignorate'', a declarat ministrul de interne al landului Renania de Nord-Westfalia, Herbert Reul, într-un comunicat. ''Membrii organizaţiei sunt criminali dovediţi. Violenţă, arme, droguri şi prostituţie forţată sunt la ordinea zilei pentru ei'', a adăugat Reul, conform Agerpres.

Printre obiectele confiscate figurează motociclete şi calculatoare, a indicat poliţia din Essen. Organizaţia Hells Angels este activă în Germania din 1973 şi membrii săi au fost implicaţi în tot felul de infracţiuni, inclusiv trafic cu droguri şi arme, extorcări şi crime. Organizaţia nu este interzisă în prezent la scară naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.