Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raziile polițiștilor din București dau roade: șoferi drogați sau băuți depistați în trafic; peste 500 de amenzi date de polițiști

facebook.com
soferi

Mai mulți șoferi care circulau în București, în weekend, au fost prinși de polițiști în timp ce se aflau la volan drogați sau beți sau fără permis de conducere. S-au dat peste 500 de amenzi, inforemază Mediafax.

Citește și: Decizie de ULTIMĂ ORĂ a Ministerului Sănătății: TOATE persoanele care au avut coronavirus vor putea dona plasmă

Poliția Capitalei anunță că polițiștii de la rutieră și de la intervenții și acțiuni speciale au constatat 17 infracțiuni și au indisponibilizat peste 60 de autovehicule, în urma unei acțiuni desfășurate pe parcursul a 4 zile.

Au fost verificate peste 1.000 de autovehicule și au fost aplicate 501 sancţiuni contravenționale.

De asemenea, au fost reținute 20 de permise de conducere și retrase 102 certificate de înmatriculare și 63 de plăcuţe de înmatriculare.

„Au fost constatate 17 infracţiuni și indisponibilizate 63 de autovehicule”, au spus polițiștii.

Pe Calea Ferentari a fost prinsă o femeie de 25 de ani în timp ce conducea un autovehicul fără a avea permis de conducere, iar pe Calea Giuleşti, a fost prins un bărbat care conducea o mașină cu număr provizoriu.

„La testarea bărbatului, s-a constatat prezența canabisului şi metamfetaminei, astfel că au fost prelevate mostre biologice, pentru stabilirea consumului de substanţe interzise la consum. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, au arătat polițiștii .

Totodată, pe bulevardul Drumul Taberei a fost prins un bărbat ce conducea sub influenţa băuturilor alcoolice și s-a constatat că avea o concentraţie de 0,76 mg/l în aerul expirat. â

Un alt bărbat a fost prins pe șoseaua Alexandriei și a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un șofer a fost prins pe Calea Ferentari având permisul de conducere reținut în timp ce, în Sectorul 5, un altul avea dreptul de a conduce suspendat iar autoturismul avea inspecția tehnică și polița de asigurare expirate.

Controalele au avut loc în perioada 7 – 10 august în București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.