Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu a făcut anunțul - Adrian Mutu poate intra pe teritoriul Japoniei pentru Jocurile Olimpice

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Răzvan Burleanu, a anunţat, miercuri, că Adrian Mutu  va însoţi echipa "under 23" la Jocurile Olimpice de la Tokyo, potrivit news.ro.

"A existat deja o discuţie telefonică între colegii mei şi reprezentanţii ambasadei Japoniei, în care s-a infirmat această ştire. Probabil azi, mâine o să primim şi o confirmare scrisă. Adrian Mutu face parte din delegaţia care va însoţi echipa naţională la Jocurile Olimpice", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Marţi, Adrian Mutu a negat faptul că ar avea interdicţie de a intra în Japonia, în urma scandalului de consum de droguri în care a fost implicat când juca la Chelsea, în 2004, însă a precizat că nu ştie dacă va face parte din delegaţia tricolorilor pentru JO.

"Nu vreau să insistăm prea mult pe asta. Nu este aşa. S-a spus că din cauza scandalului pe care l-am avut acum 16 ani s-ar putea să nu fiu primit în Japonia. Adevărul nu este aşa. În caz că ai un cazier penal, în care ai făcut lucruri majore, foarte grave, atunci rămâne la latitudinea japonezilor, a guvernului, a cui dă viza acolo să decidă dacă te lasă să intri sau nu. Am contactat ambasada şi o să avem şi un răspuns scris. Telefonic ne-au confirmat că noi avem dreptate şi nu voi (n.r. - jurnaliştii). COSR a spus că nu a auzit aşa ceva. Dar nici nu a fost definită delegaţia. Maradona primise doi ani cu suspendare, era altceva", a declarat Mutu, la Digi Sport.

În octombrie 2004, Chelsea i-a reziliat contractul lui Mutu, după ce jucătorul român a fost găsit că a consumat cocaină, în urma unui control antidoping, şi a fost suspendat şapte luni.

Echipa "under 23" a României este calificată la Jocurile Olimpice din vară, unde va fi condusă de selecţionerul Mirel Rădoi, cel care a obţinut "biletele" pentru Tokyo ca antrenor. Mutu ar urma să facă parte din staff-ul tehnic, în calitate de selecţioner al actualei reprezentative U21.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.