Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu are încredere în jucătorii naționalei Under 21: `Pot atinge semifinalele la CE 2023`

frf

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că jucătorii echipei naţionale de tineret îşi vor putea îndeplini obiectivul la Campionatul European Under 21 din 2023, găzduit de România şi Georgia, acela de a atinge semifinalele competiţiei, dacă se vor autodepăşi.

"Ne-am dori ca echipa naţională de tineret la a treia participare consecutivă la un turneu final să atingă performanţa din 2019. Acesta e obiectivul cu care Emil Săndoi, staff-ul tehnic şi jucătorii pornesc la drum. Dacă vor avea capacitatea să se autodepăşească, sunt sigur că jucătorii noştri vor putea să îşi îndeplinească obiectivul. Însă obiectivul intermediar este să ieşim din faza grupelor, pentru că întâlnim echipe foarte puternice, precum Spania, adversara din primul meci. Lotul U21 va avea două perioade de pregătire, una în Italia şi una la Mogoşoaia", a spus Burleanu, conform Agerpres.

Întrebat dacă există riscul ca selecţionerul naţionalei U21, Emil Săndoi, să renunţe la funcţie pentru a prelua conducerea echipei Universitatea Cluj, Burleanu a răspuns: "Eu sunt sigur 100% că vom reuşi să îl ţinem pe Emil Săndoi, nu am discutat cu el acest subiect. Dar aşa cum îl cunosc eu, Emil Săndoi nu ar putea să lase naţionala de tineret în acest moment. E mai degrabă un zvon, dovadă că el chiar acum îl infirmă (n.r. - Emil Săndoi se afla în sala în care a avut loc conferinţa de presă). Oportunitatea ca antrenor, dar şi ca jucător, de a fi prezent la un turneu final e una uriaşă şi unică".

Echipa naţională a României U21 va participa în luna iunie la Campionatul European U21, turneu găzduit de România şi Georgia. Selecţionata "tricoloră" face parte din Grupa B, alături de Spania, Ucraina şi Croaţia.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, prelungirea parteneriatului cu Penny, sponsor al tuturor naţionalelor de fotbal ale României. Preşedintele Răzvan Burleanu a precizat că noua înţelegere este valabilă până în 2028.

"Mă bucur să mă aflu aici pentru că mă simt ca între prieteni aici. Pentru că toţi de aici suntem membri ai acestei familii a fotbalului românesc. Şi nu de azi, ci de aproape opt ani, de când acest parteneriat între FRF şi Penny a pornit la drum. În această perioadă am dezvoltat împreună o relaţie specială construită pas cu pas din 2015 încoace. Am construit împreună un lucru important, şi anume încrederea. De opt ani formăm o echipă excepţională împreună cu Penny, de aceea ne bucurăm foarte mult să avem alături un partener implicat care susţine pe termen lung proiectele pe care noi le avem în desfăşurare în calitate de sponsor al tuturor echipelor naţionale ale României. Vom continua să dezvoltăm acest parteneriat până în 2028", a declarat Răzvan Burleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.