Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu: Dacă nici din 15 iunie jucătorii nu vor putea să părăsească cantonamentele, atunci debutul campionatului în 13 iunie ar putea fi pus în pericol

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, joi seară, la Telekom Sport, că reluarea Ligii I ar putea fi pusă în pericol, dacă jucătorii vor fi nevoiţi să rămână în cantonament, anunță news.ro.

"Chiar astăzi de la ora 16:00 am avut o nouă întâlnire cu Ministerul Sportului, cu Ministerul Sănătăţii şi cu reprezentanţii Institutului Naţional de Sănătate Publică şi concluziile aş putea să le sumarizez. Partea bună este că ne putem relua antrenamentele colective după venirea celui de-al treilea test, iar din 6 iunie putem să disputăm meciuri amicale, bineînţeles, doar între echipele care au fost testate de trei ori în această perioadă de timp. Acest meci amical din 6 iunie se va putea disputa doar într-una dintre bazele sportive folosite până acum de una dintre aceste echipe.

Citește și: Klaus Iohannis: ‘Începând din 1 iunie se redeschid terasele, se va putea merge la plajă și se pot organiza spectacole în aer liber’

Partea mai puţin bună este că jucătorii trebuie să continue să stea în cantonament. În 8 iunie am stabilit o nouă întâlnire pentru a analiza evoluţia pandemiei la nivel naţional. În 13 iunie, după cum ştiţi, este programat primul meci din Liga 1. Dacă nici din 15 iunie jucătorii nu vor putea să părăsească cantonamentele, atunci cu siguranţă debutul campionatului în 13 iunie ar putea fi pus în pericol", a afirmat Burleanu, potrivit telekomsport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.