Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Burleanu, președinte FRF: Primul nostru obiectiv este să învingem Croaţia

Ziua de Constanta
Razvan Burleanu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a plecat în Italia pentru a susţine naţionala României U21 la Campionatul European U21. Tricolorii vor debuta marţi, împotriva Croaţiei.

Burleanu a vorbit şi despre primele pe care le vor încasa elevii lui Mirel Rădoi în cazul în care vor reuşi să impresioneze la acest turneu final, conform Mediafax.

Membrii staff-ului administrativ al FRF s-au gândit şi cum îi vor răsplăti pe tricolorii mici dacă aceştia vor reuşi să câştige turneul: ”Trebuie să ne dorim mai mult, să arătăm că jucătorii noştri pot face faţă oricând şi în orice campionat din Europa. Primele sunt deja stabilite. Inclusiv pentru câştigarea titlului. Primul nostru obiectiv este să învingem Croaţia. Apoi, la partidele cu Anglia şi cu Franţa, să facem tot ceea ce este posibil ca să mergem în semifinale" , a spus Burleanu, înainte de plecarea în Italia.

Campionatul European U21 de fotbal este organizat în perioada 16-30 iunie 2019. România debutează marţi, 18 iunie, de la ora 19:30, contra Croaţiei. Din grupa C a tricolorilor mai fac parte Anglia şi Franţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.