Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc a EXPLODAT la adresa lui Tudorel Toader: 'Observațiile de la MJ au blocat ordonanța pe achiziții. Ne solicită aviz de la CSAT'

Răzvan Cuc Viorica Dăncilă Cuc Dăncilă

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat duminică, la Târgu Jiu, că a lansat ordonanța pe achiziții, însă a primit 17 pagini de observații de la Ministerul Justiției, printre care și aceea de a obține un aviz de la Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT). „O aberație!”, spune ministrul, conform Mediafax.

Răzvan Cuc a declarat, duminică, la Târgu Jiu, unde a participat la inaugurarea noului sediu al RAR din oraș, că așteaptă o discuție cu noul ministru al Justiției, deoarece, după lansarea ordonanței privind achizițiile, a primit, la la MJ observații pe 17 pagini.

Citește și: Acuzații EXPLOZIVE: 'Băsescu și Udrea i-au înscenat lui Dragnea dosarul Referendumului, dar acum îl roagă să îi scape de mititica'

„Din păcate am undeva la 17 pagini de observaţii de la Ministerul Justiţiei (pe ordonanța pe achiziții – n.r.). Aceste observaţii de la Ministerul Justiţiei au blocat ordonanţa. Aşteptăm să avem o discuţie cu noul ministru pe care sper să îl avem la Justiţie şi să revenim asupra ordonanţei, pentru că, la un moment dat, pe această ordonanţă am avut cinci avizatori, adică Ministrul Transporturilor ca inițiator, ANAP, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Finanţelor şi Ministerul Justiţiei. Ministerul Justiţiei ne-a introdus suplimentar încă şase avizatori, printre care ne-a solicitat să luăm un aviz inclusiv de la CSAT, ceea ce este, dacă mă întrebaţi pe mine, o aberaţie, fiindcă noi facem autostrăzi, drumuri, noi vrem să simplificăm legislaţia, nu facem drumuri militare ca să mergem să cerem avizul de la CSAT (…). Doamna prim-ministru a reuşit să deblocheze acest lucru. Vedem că avem aceste observaţii eterne care, practic, nu ştiu decât să blocheze”, a spus ministrul Răzvan Cuc.

Potrivit acestuia, observaţiile de la Ministerul Justiţiei au venit miercuri după-amiaza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.