Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc devine spaima constructorilor: a început inspecțiile nocturne pe șantiere

Facebook
cuc razvan

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a vizitat în noaptea de vineri spre sâmbătă, lucrările de consolidare ale podului de cale ferată situat pe magistrala Bucureşti – Constanţa, precizând că trebuie găsită o soluție cu Poliția pentru ca traficul să fie deviat în zonă, potrivit Mediafax.

“Am vrut să vin să mă asigur că pe acest constract se lucrează într-adevăr pentru că acest contract a fost semnat undeva în luna aprilie şi aveau opt luni proiectare şi execuţie, cumulat. Ştiu că încă mai e ceva de făcut la partea de proiectare, dar e un lucru bun că devansează termenul de execuţie (...) Trebuie să vorbim cu Poliția și să deviem traficul", a declarat Răzvan Cuc.

Ulterior, ministrul a postat pe Facebook imagini de la vizita pe șantier. "Lucrările de reparații și consolidare la acest obiectiv de cale ferată situat pe magistrala feroviară București - Constanța, la km 4+327, au început pe 15 iulie 2019 la culeea de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi și vor fi executate, în etape succesive, în intervalul orar 22.00-05.00, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței, în permanență fiind deschisă o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfășoară lucrările", a scris, pe Facebook, ministrul Transporturilor.

Răzvan Cuc precizează că valoarea contractului privind proiectarea și execuția lucrării este de 3,49 milioane de lei, iar finanțarea este asigurată din bugetul de stat, firma românească desemnată câștigătoare având la dispoziție 8 luni să execute lucrarea.

Lucrările sunt realizate de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi și sunt executate, în etape succesive, în cursul nopţii, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței. Se păstrează în pemanenţă deschisă o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul unde se desfășoară lucrările.

Reprezentanţii CRF au dat asigurări că o bandă este menţinută deschisă chiar dacă lucrările vor implica restricţii pe ambele sensuri ale liniei de tramvai. De asemenea, aceştia mai asigură că nu vor interveni modificări majore în circulaţia rutieră. Intervalul de desfăşurare este între 22:00 şi 5:00.

Citește și: Transfer cu scandal pentru Ianis Hagi: 'Regele' spune că belgienii de la Genk trebuie să plătească despăgubiri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.