Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc anunță evacuări după furtuna care a făcut ravagii în Constanța: 'Asigur pe toată lumea de sprijinul meu total'

razvan cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat, duminică, evacuarea locuințelor afectate de alunecările de teren din comuna Cumpăna, județul Constanța, pentru a putea începe lucrările de consolidare. El a adăugat că Guvernul dispune de resursele financiare necesare intervenției imediate.

„M-am deplasat astăzi în comuna Cumpăna, județul Constanța, alături de autoritățile locale să găsim o soluție pentru locuitorii afectați de alenecările de teren din zonă. La fața locului am purtat discuții cu Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, prefectul județului, Dumitru Jeacă, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, managementul Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile Constanța, proiectantul, reprezentanții ISU Constanța și locuitori pentru a găsi soluția imediată pe care să o punem în aplicare, astfel încât să nu fie afectate gospodăriile din zonă. În primă fază vor fi evacuate locuințele cele mai afectate, astfel încât constructorul să înceapă lucrările de consolidare”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

Demisă de la șefia Ministerului Educației, Andronescu insistă pe cazul Caracal: 'Trebuie să facem o campanie și să-i educăm pe copii să se apere'

Ministrul Transporturilor a adăugat că Guvernul dispune de banii necesari pentru a putea interveni imediat.

„Le-am transmis cetățenilor că în momentul de fața prioritară este viața lor și am cerut autorităților locale tot sprijinul administrativ ca lucrările să înceapă imediat. Momentan dispunem de resursele financiare necesare intervenției imediate, aceasta făcându-se în regim de urgență, dată fiind situația de calamitate care se impune. Asigur pe toată lumea de sprijinul meu total într-o astfel de situație de urgență”, a adăugat Cuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.