Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc, anunț privind centura ocolitoare a Zalăului - Tronsonul 2, scos la licitație până pe 24 mai

Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, sâmbătă, că tronsonul doi al centurii ocolitoare a Zalăului va fi scos la licitaţie până cel târziu în data de 24 mai.

"Ştiu că este un obiectiv care s-a promis foarte mult acestui oraş. Vorbesc de varianta de ocolire a municipiului Zalău. Ca să nu intru foarte mult în detalii tehnice, domnul director Neaga a avut şi are termen ca până pe 24 mai să fie vizibilă în SICAP procedura lansată de execuţie şi proiectare pentru centura ocolitoare a municipiului Zalău. Cred că este un obiectiv care a fost aşteptat de foarte mult timp. Iată că în acest moment guvernarea PSD a venit şi rezolvă această problemă. Până pe 24 mai o veţi vedea în SICAP, execuţia şi proiectarea. Bani sunt, fonduri europene. Este un proiect finanţat prin Programul Operaţional de Infrastructură Mare", a precizat Răzvan Cuc, potrivit Agerpres.

Citeste si La un pas de tragedie : Autoritățile malteze au salvat de la înec 85 de migranți Marea Mediterană

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, ministrul Transporturilor a adăugat faptul că se are în vedere şi alocarea de fonduri pentru reabilitarea gării din Jibou.

Problema tronsonului doi al şoselei ocolitoare a Zalăului persistă din 2010, atunci când, printr-o investiţie a Primăriei Municipiului Zalău, cu co-finanţare prin Programul PHARE, a fost finalizat primul tronson, cu o lungime totală de 9,6 km, însă poligonul militar situat în apropiere a împedicat finalizarea celei de-a doua porţiuni a centurii rutiere. Tronsonul doi al centurii ocolitoare a Zalăului a primit avizul Ministerului Apărării Naţionale abia la finalul anului 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.