Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc anunță CONCEDIERI la TAROM și AMENINȚĂ cu restructurarea directorilor de la CNAIR: deocamdată, îi scoate pe șantiere

Agerpres
Razvan Cuc

Cei 32 de directori ai Companiei Naţionale de Administrare Autostrăzi (CNAIR) sunt vizaţi de restructurări. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a declarat miercuri că vrea o mai mare rapiditate în proiecte din partea acestora şi că îi va scoate pe şantier, conform Mediafax.

"Astfel de măsuri trebuie să se perpetueze în toate companiile, urmează CNAIR-ul, domnul Scarlat. La CNAIR cum să mişcăm noi lucrurile când pe un document sunt nouă semntăruri, sunt 32 de directori la CNAIR! 32 de directori! Păi nu mai bine îi scoatem pe ăia pe şantier decât să stea să monitorizeze", a spus ministrul în cadrul dezbaterii "Upgrade România".

Citește și: Informație INCENDIARĂ - De ce s-a INTERNAT, de fapt, Gheorghe Dincă la Psihiatrie

Răzvan Cuc vrea din partea directorilor din CNAIR să finalizeze licitaţiile într-o lună, de asemenea aceste solicită o mai mare rapiditatea în terminarea proiectelor.

"Eu am înţeles că noi avem monştri sacri în infrastructură, oameni cu experienţă, cu orgolii şi aşa mai departe. Bă băieţi, sunteţi atât de buni, hai rezolvă un proiect într-o lună dacă eşti în stare. Evaluează-mi o licitaţie într-o lună, nu în patru luni. Şi atunci da, eşti bun. Te ţinem. Uitaţi aşa, uşor uşor o să avem un progres. Eu îmi asum lucrurile astea toate pentru că ştiu că le fac pentru binele companiei şi oamenii uşor uşor se vor plia. Cei care vor munci se vor decanta de ăia leneşii", a declarat Cuc.

Concedieri la TAROM

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, anunţă că a început restructurarea celor 300 de posturi din compania aeriană Tarom. "Iată că au început restructurările", a afirmat Cuc în cadrul dezbaterii "Upgrade România", organizată de DC News.

"Şi în companii sunt blocajele le fel de mari. Dar sunt două variante aici. Fie stăm doar şi constatăm şi lăsăm lucrurile să treneze fie luăm măsuri. Şi eu am cerut directorilor de companii, dacă şi-au asumat nişte portofolii şi să gestioneze nişte companii de stat, trebuie să facă şi performanţă. Iată că au început restructurările, la Tarom 300 de posturi, e greu. Apar poveşti, apar supărări", a afirmat miercuri, ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.