Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc apără constructorul Centurii Ocolitoare a Bacăului : A fost monitorizat cu dronele acasă. Lucrează eficient

Inquam Photos/ Octav Ganea
Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor susține că omul de afaceri Dorinel Umbrărescu, constructorul Centurii Ocolitoare a Bacăului, a fost monitorizat cu dronele la locuință, menționând că acesta este ținta unei campanii.

"Vorbim de un antreprenor foarte serios. Se face drama ca a oprit lucrarile, asa lucreaza dansul, 3 saptamani, lucreaza mai eficient decat alti antreprenori. Vad ca e suparare ca s-au inceput lucrarile la autostrada Moldovei, a fost monitorizat cu dronele, i-a fost monitorizata locuinta unde locuieste cu familia. Avem o probelma cu anterprenorii romani? Nu a mai ramas niciun alt antreprenor roman. Daca avem ceva si cu dansul sa-i spunem sa iasa si de pe piata si apoi nu mai avem niciun control pe constructia autostrazilor. Cum el reuseste sa depuna proiecte tehnice intr-o luna, desi are 9 luni, si altii depun in 9 luni, cum poate sa termine inainte de termen? Are utilaje aici, muncitori romani, altii vin cu 3 laptopuri. Daca noi spunem ca nu e un constructor serios, avem o probleme de identitate nationala si patriotism. E un antreprenor care daca era lasat in 2015 sa faca autostrada, era gata acum", a spus Razvan Cuc.

Citeste si Monica Macovei, despre planurile lui Tudorel Toader - Vrea să dea curs, și de această dată, intențiilor PSD&ALDE de a sabota Parchetul European?
"Antreprenorul Spedition UMB a informat CNAIR că începând de joi, 21.03.2019, lucrările pe şantierul Variantei Ocolitoare a Municipiului Bacău se vor opri până marţi, 26.03.2019, motivul fiind faptul că muncitorii antreprenorului sunt în săptămâna liberă. De marţi, 26.03.2019, lucrările vor fi reluate la capacitate maximă, în două schimburi, începând cu ora 07:00", a anunţat Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), precizând că în cele trei săptămâni dintr-o lună în care se lucrează în câte două schimburi, programul de lucru este luni – sâmbătă, inclusiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.