Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc, după ce Cîțu a renunțat: 'Bătaia de joc, nesimțirea și indolența ne-au arătat astăzi că sunt la cote nebănuite'

Inquam Photos / Octav Ganea
razvan cuc

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, a reacționat, pe facebook, după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier desemnat cu câteva minute înainte începerii plenului reunit al Parlamentului pentru învestirea Guvernului, de la ora 16.00.

"Bătaia de joc, nesimțirea și indolența ne-au arătat astăzi că sunt la cote nebănuite

Partidul IRESPONSABIL PNL își bate joc de toți românii. Alianța Președinte-Partidul meu ne arată adevărata fața a liberalilor : mincinoși, iresponsabili și vădit îndreptați împotriva cetățenilor ei.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare .

Cu o țară în plină criză medicală din cauza noului virus, politicieni care se joacă cu viețile noastre, ale tuturor, politicieni care “ s-au îngălbenit de frică” ne demontrează încă o dată că singura lor preocupare este doar aceea ca Orban să nu rămână șomer. Cred că sunt destui români care se pot oferi să-i plătească salariul, cu o singură condiție: să se gândească la viețile noastre, ale românilor și să lase locul liber, la Palatul Victoria, unor oameni responsabili. În acestă situație îi fac o singură recomandare: să intre în carantină sau să se autoizoleze, cât mai departe de țară.

Încălcarea Constituției, nesocotirea deciziilor CCR, disprețul fată de cetățeni sunt armele cu care ne apără acum, în aceste crize, de sănatate și politică, partidul LIBERAL.

În loc să ieșim dintr-o criză printr-o “însănătoșire politică” ne adâncim și mai tare în instabilitate, demagogie și fugă de răspundere.

Prin această acțiune, de azi, “partidul galben” - “partidul meu” nu mai are nicio legitimitatea să poată să creadă că românii le vor mai da girul să guverneze pentru ei.

Citește și: Traian Băsescu atrage atenția: Ne-am trezit cam târziu!

NU DRAGI ROMÂNI, PNL NE-A DEMONSTRAT, PENTRU A NU ȘTIU CÂTA OARĂ, CĂ ROMÂNII NU CONTEAZĂ!!!

Cine este Generalul? Unde este Generalul? Pentru cine sau pentru ce acționează Generalul? Sunt întrebări, desigur, retorice.

“Omule selfie” tu unde ești? Ne-ai îndatorat și-ai fugit!! Ai fugit ca un umil și impotent (impotent politic, desigur) personaj.

Sunt convins că de azi PNL este la fel de periculos ca și coronavirusul!!!", spune Răzvan Cuc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.