Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc face anunțul: 'În cel mult două săptămâni se va circula pe loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj - Deva'

Ministerul Transporturilor
Razvan Cuc

Pe loturile 3 și 4 ale autostrăzii Lugoj - Deva se va circula în cel mult două săptămâni, a anunțat joi ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, potrivit Mediafax.

Ministrul și directorul general CNAIR au verificat starea lucrărilor pe șantierele autostrăzii Sebeș – Turda, Loturile 1 și 2, și autostrăzii Lugoj – Deva, Loturile 3 și 4.

Citește și: Florin Călinescu lovește din nou! Viorica Dăncilă, ținta ironiilor actorului

În ceea ce privește Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș – Turda, Ministrul Transporturilor a precizat acesta va fi dat în folosință până la sfârșitul anului. Stadiul lucrărilor pe lotul 1 al autostrăzii este de peste 70%. În cursul zilei se lucra la turnarea covorului asfaltic pe o porțiune de drum.

Citește și: Declarația controversată a Vioricăi Dăncilă! Poate cei din Piața Victoriei aveau dreptate, nu știu acest lucru, eram în concediu

În cazul lotului 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda, față de situația constatată anterior acestei vizite, când se avea în vedere inclusiv rezilierea contractului din cauza mobilizării reduse și a întârzierii termenelor de execuție, lucrările sunt în graficul stabilit de către constructor. Acesta a subliniat că dacă vor fi mobilizați mai mulți muncitori și mai multe utilaje, este posibil ca termenul final asumat de către antreprenor să fie respectat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.