Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc, gata să pună mâna pe sapă, numai să vadă termenele respectate la autostradă

Ministerul Transporturilor
Razvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat joi pe şantierul Autostrăzii Sebeş - Turda, pe cele două loturi aflate încă în construcţie, 1 şi 2, între Sebeş şi Aiud, pentru a vedea exact cum se mobilizează antreprenorii în "punctele critice", menţionând că progresul fizic este de 77%, respectiv 64%, potrivit Agerpres.

"Aşa cum am promis săptămâna trecută, am spus că două zile voi sta pe loturile 1 şi 2 de la Sebeş - Turda. (...) i-am lăsat pe ei (antreprenori - n.r.) să văd cum evoluează, dar acum (...) o să încep să le spun exact la ce puncte să lucreze, pentru că trebuie să se concentreze acolo unde sunt anumite lipsuri, ca să putem deschide acest lot (1 - n.r.), aşa cum şi-a asumat constructorul, la sfârşitul anului. Urmează ziua de mâine (vineri - n.r.) să o petrec aici pe şantier, să văd exact cum se mobilizează în punctele critice de care depindem pentru a termina lucrările în termenele anunţate", a declarat ministrul Transporturilor.

Citește și: Liviu Dragnea, la prima apariție publică după încătușare! Cum arată fostul lider PSD

Răzvan Cuc a subliniat că vrea să vadă cum se lucrează la aceste puncte astfel încât lotul 1 să poată fi dat în circulaţie, aşa cum s-a mai spus, până la sfârşitul acestui an.

"Voi veni în fiecare săptămână, atâta timp cât îmi permite programul (...). Lotul 2 a avansat destul de mult în ultima lună, undeva cu 6 procente. Deci, lucrurile s-au mişcat, constructorul a înţeles foarte bine mesajul. Se lucrează şi pe lotul 1", a mai spus Cuc.

Citește și: Cutremur pe scena politică! Dezvăluirea făcută de Radu Cristescu

Ministrul a precizat că stadiul lucrărilor este de 77% pe lotul 1, între Sebeş şi Sîntimbru, şi de 64% pe lotul 2, între Sîntimbru şi Aiud.

Loturile 3 şi 4 ale autostrăzii au fost date în circulaţie anul trecut.

Săptămâna trecută, ministrul Cuc a anunţat că intenţionează să fie prezent pe şantier săptămânal, câte două zile, deoarece a constatat că, în prezenţa sa, se "animă" lucrurile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.