Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc și-a IEȘIT TOTAL din fire - Ministrul Transporturilor amenință cu rezilirea contractului pe un lot al Autostrăzii Transilvania

www.stiripesurse.ro
Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a amenințat, marți, cu rezilierea contractului antreprenorul care execută lucrările pe lotul Chețani – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania, acesta declarându-se nemulțumit de mobilizarea din teren, potrivit Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Adina Florea a DESCINS la DNA Ploiești pentru a căuta camera de TORTURĂ în care erau audiați martorii neobedienți

Răzvan Cuc a declarat, marți, pe tronsonul Târgu Mureș – Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania, că nu va tolera un astfel de comportament în condițiile în care ministerul și statul român sunt un partener onest în relația cu constructorii.

„La cel de-al doilea lot pe care l-am vizitat pot să spun că sunt profund nemulțumit de modul în care s-a mobilizat constructorul, miercuri va veni la directorul Neaga (de la CNAIR – n.a.) antreprenorul de pe Chețani – Câmpia Turzii pentru a avea o discuție foarte aplicată. A avansat față de ultima vizită, dar mobilizarea pe care o văd în șantier este nesatisfăcătoare, nu o să tolerez un astfel de comportament în condițiile în care ministerul și statul român sunt un partener onest în relația pe care o avem cu constructorii. Dacă nu se mobilizează, cu siguranță vom trecem la etapa următoare, probabil reziliem contractul”, a spus Cuc.

În ceea ce privește lotul Iernut – Chețani, cu o lungime de 18 kilometri, acesta ar putea fi deschis traficului în luna decembrie.

„Pe Iernut - Chețani s-a văzut mobilizare. Vorbeam de 180 de utilaje, 400 de oameni care erau la lucru. Era furnicar, oamenii munceau. Aici vorbim de sub jumătate ce am găsit pe acel tronson. Tocmai de asta constructorul se prezintă cu explicații la noi. Foarte clar”, a mai spus Răzvan Cuc.

Ministrul Transporturilor a efectuat, marți, o vizită de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor la Autostrada Transilvania pe tronsonul Târgu Mureș - Câmpia Turzii.

Lotul din Autostrada Transilvania dintre Câmpia Turzii, județul Cluj – Chețani, județul Mureș, are o lungime de aproape 16 km și este executat de asocierea SC Straco Grup SRL – SC Specialist Consulting SRL – SC Total Road SRL, având o valoare de peste 236 de milioane de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.