Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc, INAUGURARE de două milioane de euro: 'Obiectivul a fost încceput în 2017'

Jurnal Giurgiuvean
razvan cuc

Noua reprezentanță a Registrului Auto Român, de la Târgu Jiu, a fost inaugurată, duminică, în prezența ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc și a directorului general al RAR, George Adrian Dincă. Peste două milioane de euro au costat lucrările, scrie Mediafax.

Citește și: Acuzații EXPLOZIVE: 'Băsescu și Udrea i-au înscenat lui Dragnea dosarul Referendumului, dar acum îl roagă să îi scape de mititica'

Potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Transporturilor, noul sediul al RAR, de la Târgu Jiu, a fost inaugurat duminică, la eveniment fiind prezenți ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și directorul RAR, George Adrian Dincă.

„Obiectivul de investiţii a fost început în 2017 (...), este un sediu modern, un sediu transparent (...). Aş vrea să felicit constructorul care a dus la îndeplinire acest obiectiv de peste 2 milioane de euro. Este un obiectiv care se putea face dinainte, dar iată că, datorită profesionalismului, dedicării, implicării tuturor factorilor, am reuşit să terminăm în mai puţin de trei ani acest obiectiv”, a declarat Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor.

Investițiile au vizat modernizarea echipamentelor tehnice, astfel că noua reprezentanță RAR are, acum, două linii integrate de verificare vehicule, ceea ce va reduce timpul de așteptare pentru programări.

Schimbarea sediului reprezentanței RAR Târgu Jiu s-a realizat deoarece era nevoie de o modernizare a spațiilor destinate clienților, de extinderea zonelor de acces, dar și de dublarea liniilor tehnice de lucru, potrivit reprezentanților Ministerului Transporturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.