Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Cuc l-a AMENINȚAT, în direct, pe Silviu Mănăstire că îl dă în judecată - Ministrul s-a supărat că numele său e pomenit într-un caz de corupție

Răzvan Cuc Viorica Dăncilă Cuc Dăncilă

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, l-a amenințat pe moderatorul emisiunii "Dosar de politician" de la B1 TV, Silviu Mănăstire, cu procesul, după ce acesta din urmă l-ar fi acuzat pe demnitar că numele său ar apărea într-un caz de corupție.

Citește și: Radu Tudor denunță un atentat la securitatea României! Celebrul jurnalist atacă Guvernul

În ultimele zile au apărut o serie de înregistrări cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc și fostul șef al CFR Călători, Iosif Szentes, în care se vorbea de o șpagă de 500.000 de euro. Cuc a explicat că este extrem de deranjat că s-a încercat un șantaj împotriva sa și va depune plângere penală împotriva lui Szentes.

Citește și: Incredibil! Viitorul șef a CNAS a fost ANCHETAT de DNA

"Văd că îmi alipiți numele de tot felul de fapte de corupție Ceea ce faceți dumneavoastră este un proces continuu de defăimare. pentru asta, cred că cel mai bine, o să ne întâlnim și noi în instanță. Unde este numele meu, unde este Cuc în afacerile de la Călători? Eu nu știu despre ce șpagă este vorba", a spus Răzvan Cuc.

La rândul său, jurnalistul a spus că, în nici un moment, nu a spus că ministrul Transporturilor ar fi implicat direct în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.