Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Dumitrescu PROFEȚEȘTE o alianță INCENDIARĂ la nivel mondial: China, Iran și Rusia vor face COALIȚIE

Razvan dumitrescu

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu susține că la nivel mondial se pregătește o coaliție de impact. China, Iran și Rusia ar urma să bată palma și că constituie o coaliție care cu greu va mai putea invinsă de NATO sau SUA.

"ALIANTA celor trei? Nu este EDITORIAL! Sunt lucruri pe care le vad, le simt si le intuiesc pe baza unor informatii la care am acces in virtutea meseriei. Vrem nu vrem, credem nu credem, lumea de azi evolueaza catre blocuri politico- militare adverse. Tindem sa vedem doar tenisunile de la granita ruso-ucraineana si sa le "analizam" mai mult prin prisma a ceea ce ne-am dori si nu pe baza a ceea ce reprezinta acestea de fapt. Si reprezinta doar varful unui aisberg! Cand astfel de lucruri se vad deja public sa fiti convinsi ca acestea sunt rezultatul unor evolutii indelungate si a unor jocuri de culise profunde. Perturbati fiind de mai multe crize suprapuse- PANDEMIA , criza economica, facturile uriase la energie dar si criza mediului ( cu nuante propagandistice uneori desantate!) nu vedem ceea ce se stabileste chiar acum sub nasul nostru! Iran , China si Rusia par a merge in directia unei aliante cu o evidenta componenta economica ce nu exclude o viitoare componenta militara.

Preseintele Iranului a vizitat recent Moscova, China Iran si Rusia au organizat exercitii militare comune dar Iran a mai facut un pas interesant: a aderat la Organizatia pentru Cooperare de la Shangai, condusa de Rusia si China. Ce ar putea insemna insa o alianta politico- economico- militara a celor trei state? Ar angrena o populatie de aproape 2 miliarde de oameni si o forta armata considerabila. Spre asta evolueaza lucrurile iar un asemena BLOC ar putea zgudiui din temelii politica adversarilor lor bazata se pare pe principiul "sa ne ocupam pe rand de zonele ostile noua pana le rezolvam!" Cu un asemenea BLOC in curs de realizare este mult mai greu sa-ti scoti din joc rand pe rand inamicii! Voi reveni cu amanunte!", scrie Răzvan Dumitrescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.