Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Lucescu, proaspăt câștigător al Ligii Campionilor Asiei cu formația saudită Al Hilal: 'Nu mă văd să revin în fotbalul românesc'

www.prosport.ro
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu (50 de ani), proaspăt câștigător al Ligii Campionilor Asiei cu formația saudită Al Hilal, spune că nu se gândește să mai revină în fotbalul românesc, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Condamnat pentru tentativă de omor! Cine e, în realitate, bărbatul care a fugit din Secția de Poliție Caracal?! IPJ Olt ia la control polițiștii

"Dacă voi continua să am această pasiune, atunci voi continua şi dacă o voi face, va fi tot afară. Nu mă văd să revin în fotbalul românesc", a declarat Lucescu, pentru gsp.ro.

De asemenea, Răzvan Lucescu a scos din calcul și posibilitatea să mai antreneze o echipă națională, indiferent că este vorba de cea a României sau de alta.

"Am spus-o şi continui să cred în ceea ce spun, doar nu sunt dezechilibrat, să mă schimb de la o zi la alta! Nu mă văd la o naţională, nu-mi place, eu vreau să fac detalii, să antrenez, eu sunt muncitor. Eu n-am idei ca să schimb într-un minut şi să aduc o victorie echipei. Eu nu sunt un dictator, sunt democratic, vreau să creez şi o atmosferă bună, iar pentru acest lucru ai nevoie de timp, iar la naţională tu antrenezi şi stai cu jucătorii 3-4 zile. Depinzi ca selecţioner de ceea ce se petrece la echipele de club, de-asta nici n-ai cum să pregăteşti ca lumea un meci. Ca să fie clar, clar: în acest moment nu-mi place ideea de a prelua o naţională, fie că e Italia, Germania, România, Japonia", a mai spus Lucescu.

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’

Răzvan Lucescu a câștigat, duminică, Liga Campionilor Asiei, alături de Al Hilal, obținând astfel și calificarea la Campionatul Mondial al Cluburilor, care va avea loc în perioada 11-21 decembrie, în Qatar.

În România, Lucescu a pregătit Rapid, FC Brașov, echipa națională și Petrolul Ploiești. Cele mai bune performanțe le-a obținut la echipa giuleșteană, unde a obținut două Cupe ale României și a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA, în sezonul 2005/2006.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.