Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin a vorbit despre transferul său la Ajax: 'Eu sunt foarte fericit! Am semnat cu un club mare din Europa'

www.libertatea.ro
Răzvan Marin

Răzvan Marin a semnat un contract cu Ajax Amsterdam pe o durată de cinci ani, iar clubul urmează să plătească 12,5 milioane de euro în schimbul fotbalistului de la Standard Liege. Pentru acest transfer Gheorghe Hagi încasează 2,5 miliaone de euro. Când l-a cedat pe Răzvan Marin în ianurie 2017 la Standard Liege Gheorghe Hagi a păstrat 20% dintr-un viitor transfer.

Citește și: Clubul Viitorul a reacționat după transferul lui Răzvan Marin la Ajax

Răzvan Marin a făcut declarații după acest anunț:  „Nu știu dacă este neapărat o sărbătoare. Eu sunt foarte fericit! Am semnat cu un club mare din Europa, unul foarte important. E un sentiment pe care nu îl pot descrie în cuvinte. E ceva special, probabil cea mai frumoasă zi din viața mea. E important să fiu sănătos, apoi toate lucrurile vor veni de la sine.

Eu discutasem cu antrenorul (n.r. Erik ten Hag, managerul lui Ajax) mai de mult. De vreo lună de zile lucrurile erau aproape încheiate. Am mai fost acum o lună de zile să discut cu dânsul. Mi-a explicat toate planurile de viitor pe care le are cu mine și cu echipa. Dacă îmi voi vedea de treaba mea și voi fi serios, se va baza pe mine.

Acum e important să termin aventura de la Standard cu un titlu. Mi-a spus că e posibil să joace un 4-3-3, sau un 4-2-3-1. Vom vedea. E normal să fie o concurență mare, dar eu zic că asta te ajută să progresezi, când știi că poate veni cineva să îți ia locul. Te ambiționează.

Am ales Ajax pentru că este un club foarte important, care vinde doar la echipe mari. E normal că m-am gândit și la faptul că au jucat români de valoare la acest club.

Este talentatul dat de tata, dar mama m-a ajutat foarte mult până acum, pentru că ea a stat după mine tot timpul. Când eram la Bucureşti, la Proluceafărul, ea mă lua de la şcoală, ea mă ducea la antrenamente”, a declarat Răzvan Marin la TV Telekom Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.