Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin ar putea ajunge la Ajax Amsterdam

www.libertatea.ro
Răzvan Marin

Răzvan Marin (22 de ani) face subiectul unui transfer de 12 milioane de euro de la Standard Liege la Ajax Amsterdam, De Telegraaf, cel mai important ziar de sport din Olanda, potrivit mediafax.

Cel mai bine cotat fotbalist român al momentului prinde o super-mutare! Ajax caută un înlocuitor pentru Frenkie de Jong, vândut la Barcelona pentru 86 de milioane de euro, iar jurnalistul olandez Mike Verweij, de la De Telegraaf, anunţă că lăncierii au bătut deja palma cu Standard Liege pentru transferul mijlocaşului central al echipei naţionale.

Suma se ridică, potrivit informaţiilor lansate apoi de mai multe publicaţi internaţionale, la 12 milioane de euro, iar Marin va semna un contract pe cinci ani!

"Potrivit surselor din preajma lui Standard, Ajax a ajuns la un acord cu Standard pentru transferul lui Răzvan Marin (unul de aproximativ 12 milioane de euro), care va fi succesorul lui Frenkie de Jong, vândut la Barcelona pentru 86 de milioane de euro. Marin, care va juca pentru România, marţi, contra Feroe în preliminariile EURO 2020, are pregătit un contract pe cinci sezoane. Cel mai bun fotbalist român din 2018 e descris ca un jucător dinamic, cu un picior drept grozav. E foarte atras de minge. Pe scurt, cineva care poate aduce valoare la mijlocul lui Ajax", scriu cei de la Telegraaf, iar informaţia a fost preluată de mai multe publicaţii din Belgia.

Răzvan Marin a semnat, în 2018, relungirea contractului cu Standard, iar noua înţelegere expiră în 2023.

Răzvan Marin este unul dintre cei mai constanţi fotbalişti români ai momentului. Prestaţiile de la Standard l-au adus în atenţia mai multor cluburi mari. S-a scris că AS Roma şi Inter l-au dorit pe mijlocaşul român crescut la academia lui Gică Hagi. Marin a fost vândut de Viitorul la Standard Liege la începutul lui 2017, în schimbul a două milioane de euro.

De atunci, Marin a strâns 94 de meciuri, 13 goluri şi 19 assist-uri. Mijlocaşul român este unul dintre cei mai bine cotaţi tricolori: Transfermarkt indică o cotă de piaţă de 9 milioane de euro pentru Răzvan Marin. De când e la Standard Liege, românul a câştigat o Cupă a Belgiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.