Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin înainte de meciul cu Islanda: Sper să le luăm o revanşă, voi intra 200 la sută motivat ca să câştigăm

www.libertatea.ro
Răzvan Marin

Fotbalistul Răzvan Marin a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că speră ca tricolorii să îşi ia revanşa în faţa Islandei şi că el este motivat înaintea celor trei meciuri din această lună, din preliminariile Cupei Mondiale, conform news.ro

“Sunt al treilea acum cu cele mai multe prezenţe la naţională, într-un fel mă bucur, dar sper ca toţi jucătorii tineri să se adapteze. Sperăm cu toţii să facem o treabă bună în aceste trei meciuri şi nu numai. Noi trebuie în primul rând să ne gândim la noi, dacă nu ne facem treaba cum ne-am pregătit la antrenamente ne va fi greu. Sper ca anul acesta să ne luăm o revanşă şi să câştigăm. Dacă voi juca voi intra pe teren 200 la sută motivat ca să câştigăm, să începem bine aceste trei meciuri. Sperăm să obţinem un rezultat pozitiv şi la finalul acestor meciuri să avem maxim de puncte. Faţă de anul trecut e cu totul altă echipă, Islanda tot timpul a avut un grup foarte puternic. Sper că ce a fost în trecut a fost în trecut şi să ieşim învingători”, a spus Marin.

România va disputa trei partide în luna septembrie, toate contând pentru preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2022 (grupa J).

Joi, prima reprezentativă va întâlni Islanda, de la ora 21:45, pe stadionul Laugardalsvollur din Reykjavik.

Tricolorii vor juca apoi cu Liechtenstein (5 septembrie, ora 21:45, pe Arena Naţională din Bucureşti) şi cu Macedonia de Nord (8 septembrie, ora 21:45, pe Tose Proeski Arena din Skopje).

În octombrie 2020, Islanda a învins România, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în semifinalele barajului pentru Euro-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.