Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Marin le-a mulţumit suporterilor pentru susţinere, după calificarea la CE din 2024: Suntem cu toţii parte din aceeaşi echipă

www.libertatea.ro
Răzvan Marin

Răzvan Marin le-a mulţumit, duminică, suporterilor pentru susţinere, după ce echipa naţională a obţinut calificarea la Campionatul European din 2024. Marin a menţionat, într-un mesaj postat pe Facebook, că această calificare este un moment pe care îl aştepta de când a devenit fotbalist.

Nici nu ştiu de unde să încep, pentru că e un moment pe care îl aşteptam de când m-am apucat de fotbal. După atâtea ore de antrenament, efort şi sacrificii, suntem în sfârşit acolo unde ne dorim, ROMÂNIA merge la EURO 2024! Noi mergem la EURO 2024. Vreau să mulţumesc fiecărui suporter în parte! Suntem cu toţii parte din aceeaşi echipă, şi asta a făcut întregul drum şi mai special. Aşa că, să ne bucurăm de moment, să ne pregătim pentru următoarea provocare! Ne vedem marţi, la Bucureşti, să sărbătorim şi să continuăm să facem istorie împreună! HAI ROMÂNIA!”, a notat Răzvan Marin.

Echipa naţională a României a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 2-1, reprezentativa Israelului şi s-a calificat la turneul final al Euro 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.