Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Răzvan Popa (PSD): 'Respingerea moţiunii de cenzură e un lucru firesc. O guvernare performantă nu poate fi schimbată cu neadevăruri'

facebook.com
Razvan Popa

Social-democratul Răzvan Popa consideră că respingerea moţiunii de cenzură confirmă soliditatea majorităţii parlamentare, majoritate care este ataşată actualului program de guvernare care a adus României una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană.

„Moţiunea de cenzură a fost plină de neadevăruri şi ea nu putea convinge pe nimeni. Opoziţia a demonstrat, dacă mai era nevoie, că nu poate ieşi dintr-un anumit tip de discurs şi nu poate propune o alternativă. Majoritatea parlamentară este solidă şi este ataşată de programul de guvernare.

Citește și: Rareș Bogdan spulberă criticile: Nu înseamnă că voi renunța

Acest program de guvernare a adus pentru România una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană, a adus majorări de venituri în sectoare precum Sănătatea, a permis creşterea pensiilor, pentru a sublinia doar câteva din lucrurile pozitive care s-au întâmplat în aceşti ani. Dincolo de propaganda adversarilor PSD, realitatea este că guvernarea a performat, iar respingerea moţiunii permite menţinerea unui parcurs economic şi social de care România are nevoie” a declarat europarlamentarul Răzvan Popa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.