Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rețineri de RĂSUNET, în Arabia Saudită: 11 prinți au fost ARESTAȚI, după ce au protestat la palatul regal

Autorităţile saudite au reţinut 11 prinţi după ce ei s-au adunat la palatul regal din Riad pentru a protesta faţă de măsurile de austeritate care includ suspendarea plăţii facturilor utilitare, informează Reuters care citează presa din Arabia Saudită.

Arabia Saudită, cel mai mare exportator de petrol din lume, a introdus o serie de reforme care includ tăierea subvenţiilor, introducerea taxei pe valoare adăugată şi suspendarea indemnizaţiilor speciale pentru membrii familiei regale, în încercarea de a reduce deficitul bugetar estimat pentru anul acesta la 195 de miliarde de riali saudiţi (aproximativ 43,1 miliarde de euro).

Citește și: Informații incendiare! Cu cine s-ar fi RECĂSĂTORIT Dana Grecu, la doar o lună de la divorțul de Bogdan Grecu

Site-ul sabq.org a scris că prinţii s-au adunat la palatul Qasr a-Hokm şi au solicitat anularea decretului regal care prevede stoparea plăţii facturilor pentru consumul de apă şi electricitate ale membrilor familiei. În plus, ei au cerut o compensaţie pentru condamnarea la moarte a unuia dintre rudele lor.

„Au fost informaţi de greşeala făcută prin aceste cereri, însă au refuzat să părăsească Qasr al-Hokm”, a mai scris Sabq citând surse. „Un ordin a fost dat gărzilor regale să intervină şi ei au fost reţinuţi şi închişi la al-Hayer în aşteptarea unui proces”.

Citește și: Mobilizare TOTALĂ în rândul polițiștilor din Capitală! Un PEDOFIL, căutat de oamenii legii! Cum arată acesta

Nu au fost oferite informaţii cu privire la identitatea prinţilor, dar liderul grupului a fost identificat cu iniţialele S.A. S., scrie news.ro.

Ziarul Okaz a publicat informaţii similare, însă Reuters nu a putut verifica încă.

Citește și: Sume IMPRESIONANTE! Cât câștigă Bogdan Grecu, fostul soț al Danei Grecu, cu afacerea sa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.