Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reabilitarea rețelei de termoficare Rahova-Ferentari: nouă probă de presiune

news.ro
Nicusor Dan

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, transmite că marți a fost realizată o nouă probă de presiune pe un tronson de 1.200 de metri pe șantierul deschis pentru reabilitarea rețelei de termoficare în zona Rahova-Ferentari.

„Am realizat cu succes o nouă probă de presiune pe un tronson de 1.200 m pe șantierul deschis pentru reabilitarea rețelei de termoficare în zona Rahova – Ferentari. Astfel, Compania Municipală Energetica Servicii mai face un pas pentru finalizarea lucrărilor la Obiectivului 6 – Magistrala Progresu-Ferentari, cu o lungime totală de 13 km de rețea modernizată”, spune Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, din totalul de 1.200 de metri conducte înlocuite și supuse probei de presiune, 1.000 de metri sunt conducte montate doar pe racordurile din punctele termice PT 4-5 Petre Ispirescu, iar 200 de metri sunt conducte magistrale, potrivit lui Nicușor Dan.

Conductele modernizate de termoficare au o garanție de peste 30 de ani și vor asigura distribuția agentului termic pentru toți locuitorii cartierelor Rahova și Ferentari, scrie Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.