Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚA MFE la SEMNALUL de alarmă al STIRIPESURSE.RO

MFE

STIRIPESURSE.RO  anunța ieri un posibil ”tun” în ograda Ministerului Fondurilor Europene. Atrăgeam atenția asupra unui caiet de sarcini care circulă pe piață și despre care se spune că ar avantaja un singur competitor - vezi AICI caietul de sarcini și loturile.

Vă prezentăm mai jos precizarea ministerului așa cum ne-a fost transmisă:

”Ministerul Fondurilor Europene face precizarea ca, in prezent, este in curs de avizare modificarea HG 799/2014 privind implementarea POAD, prin care se intentioneaza imbunatatirea cadrului general privind derularea POAD. Măsurile prevazute in POAD sunt directionate către indivizi, dar se vor limita la persoanele cele mai defavorizate. Aceste măsuri au drept scop eliminarea sărăciei manifestată prin lipsa posibilităţilor de asigurare a unui nivel de bază de alimente si materiale.

Lansarea in SEAP a procedurii de achizitie publica privind furnizarea ajutoarelor alimentare persoanelor celor mai defvorizate va demara in trimestrul III al acestui an, ca urmare a adoptarii, in perioada imediat urmatoare, a Hotararii de Guvern de modificare a HG 799/2014 privind implementarea POAD.

MFE a initiat si deruleaza, in continuare, consultari cu prefecturile in vederea stabilirii continutului pachetului de ajutoare alimentare, in contextul propunerilor venite din partea beneficiarilor finali (persoanele cele mai defavorizate) ca urmare a implementarii POAD 2014. De asemenea, la nivelul institutiei, s-a organizat un grup de lucru interdepartamental in vederea pregatirii lansarii procedurii de achizitie a furnizorilor de pachete cu ajutoare alimentare pentru persoanele cele mai defavorizate.

Totodata, facem mentiunea ca in acest moment caietul de sarcini nu este definitivat, urmând ca o varianta finala sa o avem dupa adoptarea Hotararii de Guvern de modificare a HG 799/2014 privind implementarea POAD si dupa ultima runda de consultari cu reprezentantii Industriei Alimentare.

MFE- Unitatea de Comunicare”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.