Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția DURĂ a lui Codrin Ștefănescu, după cea mai scurtă declarație de presă a ministrului Tudorel Toader: 'Eu sper că va avea un happy-end în Parlament'

www.stiripesurse.ro
Codrin Ștefănescu

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, joi, că săptămâna viitoare va prezenta în Parlament raportul de activitatea a DNA, DIICOT şi Ministerului Public. El a ţinut să precizeze că înainte de a accepta postul de ministru a primit garanţii de neimplicare a factorului politic în activitatea Ministerului Justiţiei, fapt care s-a respectat şi se respectă şi în prezent.

Deși toată lumea se aștepta ca Toader să dea un verdict despre DNA, ministrul le-a amânat așteptările. Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai lui Toader, s-a declarat dezamăgit, dar, speră că în Parlament, titularul de la Justiție va face o cerere de revocare a Laurei Codruța Kovesi din fruntea DNA.

”Toată țara aștepta niște concluzii ferme și corecte, după toate mizeriile și abuzurile, toată România aștepta ceva și s-a amânat. Eu sper că va avea un happy-end în Parlament. Suntem puși în situația de a spera că sătpămâna viitoare va face ce trebuie.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3.

Citește și: Ieșire VIOLENTĂ a Elenei Udrea, după declarațiile făcute de Kovesi! „Nu mi-a trecut prin cap să filmez gențile cu bani” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.