Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Adrian Năstase după victoria în fața DNA: Am primit niște bani care nu-s ai mei

nastase

Adrian Năstase a câștigat un proces cu procurorii DNA care-i puseseră sechestru pe locuințe și pe niște bani.

Citește și: Adrian Năstase, victorie în fața DNA

Năstase uimește cu reacția sa la decizia instanței. Fostul premier spune că banii despre care judecătorii sunt ai lui nu-i aparțin, dar că îi va lua.

”Astăzi, instanta civilă s-a pronuntat asupra actiunii inaintate pentru ridicarea sechestrului asupra bunurilor noastre imobile si mobile. Era o decizie firească, in conditiile in care achitasem sumele considerate de ICCJ drept prejudiciu si pentru care fusese instituit sechestrul asigurator.

Cu privire la suma de 118.650 USD, asupra căreia s-a instituit, de asemenea, sechestrul asigurător prin Ordonanta nr. 27/P/2008, menţionez că, deşi pe tot parcursul procesului penal am arătat instantei de judecată, atât în faza fondului cât şi în cea a recursului, că aceasta nu îmi aparţine, prin Sentinţa penală nr. 176/20.01.2012, mentinută prin Decizia nr. 160/20.06.2012 instanţa (ICCJ) a înţeles să mi-o atribuie.

Aşa cum am susţinut pe tot parcursul procesului penal că nu sunt vinovat de săvârşirea faptelor penale ce mi-au fost imputate, însă, am executat toate OBLIGATIILE stabilite în sarcina mea, atât cele de natură penală cât şi cele de natură civilă, în acelaşi fel înteleg să duc la îndeplinire dispoziţiile instantei şi sub aspectul DREPTURILOR ce mi le conferă.”, e mesajul lui Năstase de pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.