Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Călin Popescu Tăriceanu după acuzațiile de la DNA

Calin Popescu Tariceanu

Președintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, reacționează la informațiile conform căreia ar fi implicat într-un nou dosar de corupție instrumentat de DNA în urma unui denunț al lui Sorin Ovidiu Vântu:

Vezi și: Dosarul care ar putea ZGUDUI clasa politică: Ce face SOV la DNA (surse)

”După ”știrea” lansată în spațiul public, conform căreia aș fi implicat într-un nou dosar instrumentat de DNA, am primit foarte multe solicitări din partea jurnaliștilor pentru a-mi spune punctul de vedere.

  1. Nu comentez zvonuri.
  2. Presupunând că într-adevăr numele meu e menționat într-un fel sau altul în denunțul vreunui arestat, condamnat, anchetat, suspect, inculpat etc, aștept ca, o dată cu apropierea alegerilor, mai mulți arestați, condamnați, anchetați, suspecți, inculpați etc să facă denunțuri împotriva mea, pentru a obține promisiunea procurorilor DNA că vor avea parte de un tratament mai indulgent în fața Legii și vor rămâne cu banii furați, eventual. După ce se va aduna un număr de denunțuri măcar cu două cifre, voi da următorul răspuns pentru toate înscenările: ”Oricât aș fi eu de vânat de DNA, ALDE va fi partid parlamentar după alegeri. Băsescu, atunci când era la apogeul puterii sale, a făcut numeroase eforturi de a mă elimina din fruntea Guvernului și din politică. N-a reușit, pentru simplul motiv că în toată activitatea mea NU există fapte de corupție.”, susține președintele Senatului într-un comunicat remis redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.