Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Codrin Ștefănescu la respingerea miniștrilor: 'Iohannis se crede vătaf pe moșie'

jurnalul.antena3.ro
codrin-stefanescu-psd

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, în urma deciziei președintelui Klaus Iohannis de a nu accepta remanierea celor trei ministere, propusă de PSD, că șeful statului "se crede vătaf peste moșie" și că PSD va avea o replică "în cel mai scurt timp".

"Ceea ce face Klaus Iohannis în acest timp este halucinant. Se crede vătaf peste moșie, că poate decide de unul singur sau cu camarila sa toate ideile care îi trec prin cap. Propunerile au fost sprijinite de majoritatea parlamentară, aleasă democratic. Aceste propuneri sunt legale, constituționale, democratice. Ce face n-are legătură cu democrația, cu realitatea. PSD va avea o replică în cel mai scurt timp", a afirmat Codrin Ștefănescu.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că nu este de acord cu remanierea și că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să vină cu alte propuneri sau cu miniștri interimar, propunerile actuale considerându-le nepotrivite.

PSD a propus noi miniștri la Justiție (Eugen Nicolicea), Fonduri UE (Oana Florea) și Românii de pretutindeni (Liviu-Tit Brăiloiu).

Citește și: Klaus Iohannis îl ţine 'cu forţa' pe Tudorel Toader la Ministerul Justiţiei: 'NU iau act de aceste demisii' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.