Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Cristian Rizea după trecerea în rezervă a generalului SRI, Elena Istode

cristian rizea

Preşedintele Klaus Iohannis a trecut-o în rezervă pe Elena Istode, general în SRI, care a fost în vacanţe împreună cu familia deputatului Cristian Rizea. Fostul deputat PSD a comentat informația la Antena 3, spunând că se cunoștea despre aceasta că vrea să se retragă din SRI.

„Într-adevăr, am fost prieteni apropiați, prieteni de familie. Ne leagă o prietenie de peste 19-20 de ani. Ce să spun? Și soția mea a fost colegă de facultate. (...) Sincer, nu mi-a spus (ce planuri are Istode după plecare din SRI), pentru că nu am mai avut ocazia să vorbim în ultima perioada, dar se cunoaștea în interiorul SRI că domnia sa vrea să se retragă de la începutul acestui an”, a declarat Cristian Rizea.

Iohannis a SEMNAT decretele! 10 generali din echipa lui Coldea PLEACĂ din SRI

Fostul deputat a mai spus, în cadrul emisiunii „Esențial”, că în toamnă va solicita ÎCCJ audirea unor martori „importanți din serviciile secrete românești” în dosarul în care acesta este acuzat de fapte de corupție

„O să vă rog să aveți răbdare până în toamnă, când avocata mea, Simona Oprea, va solicita instanței audierea unor martori importanți din serviciile secrete românești, persoane cu funcții foarte înalte, care m-au informat cu 5 luni înainte că DNA-ul pregătește această înscenare.”, a declarat fostul deputat.

Întrebat dacă va urma să fie audiată și Elena Istode, Cristian rizea a spus că „nu pot să confirm, nici să infirm acest lucru din respect pentru judecătorii de la ÎCCJ”.

În luna ianuarie, jurnalistul Ion Cristoiu a postat pe blogul său imagini cu Elena Istode, pe care a prezentat-o ca fostă şefă a Direcţiei de Securitate Economică, în prezent ”şefa acoperiţilor din SRI", în vacanţe de lux la Monaco şi Cannes, împreună cu familia fostului parlamentar Cristian Rizea, trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi influenţarea declaraţiilor. Rizea a declarat că imaginile sunt din 2008 şi că Elena Istode este de 20 de ani prietenă a familiei sale. El a susţinut că Elena Istode i-a spus că se ştia că merg împreună în vacanţă, pentru că "se făceau rapoarte la instituţie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.