Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Dan Turturică, după ce în documentele DNA apar acuzații la adresa sa că ar fi intermediat o mită de 100.000 de euro

dan turturica

Direcția Națională Anticorupție susține, în ordonanța prin care s-a dispus urmărirea penală a liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, că jurnalistul Dan Turturică, fost redactor-șef al ziarului „România liberă”, în prezent redactor-șef digi24.ro, ar fi intermediat o șpagă de la Gheorghe Ștefan. Banii au fost dați de „Pinalti” lui Ionel Arsene, care ar fi promis că îi va da lui Horia Georgescu, șeful de la acea vreme al Agenției Naționale de Integritate, prin intermediul lui Turturică.

Informația se regăsește în motivarea deciziei Tribunalului Bacău prin care Ionel Arsene a fost plasat sub control judiciar.

Citește AICI motivarea deciziei Tribunalului Bacău prin care Ionel Arsene a fost plasat sub control judiciar

Turturică nu a vrut să explice afirmațiile care apar în documentele DNA sau să facă vreun comentariu legat de acuzațiile la adresa sa. El s-a rezumat în a preciza, pentru televiziunea Digi 24, că nu a fost chemat la DNA pentru a fi audiat. ”Nu am nicio calitate în dosarul DNA. Nici măcar cea de martor.”, le-a spus Turturică, șef al site-ului digi24.ro, colegilor de la televiziunea Digi 24.

Citește și: Carrefour face o mișcare neprevăzută: Gigantul anunță concedieri masive – Mii de angajați vor avea de suferit .

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.