Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA lui Ioan Oltean după ce ÎCCJ a trimis dosarul ANRP la DNA

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
ioan oltean dna

Fostul deputat Ioan Oltean a declarat că decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie de a restitui dosarul ANRP la DNA este una corectă, „în concordanţă cu starea de fapt” şi că lămuririle procurorilor „nu au răspuns exigenţelor instanţei de judecată”, scrie mediafax.ro.

„Este o decizie corectă, luată strict în concordanţă cu starea de fapt. În 2 februarie a mai fost un termen în care s-a solicitat Parchetului să vină cu o serie de lămuriri, însă ordonanţa care a fost depusă la dosar nu a răspuns solicitărilor judecătorilor, nu a răspuns să exigenţelor impuse de normele de cercetare penală. Este o soluţie corectă, necomentabilă, luată după ce astăzi (n. r. - marţi) la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut loc o dezbatere foarte serioasă pe această temă, ambele părţi având dreptul la cuvânt”, a declarat fostul deputat Ioan Oltean.

Dosarul în care sunt judecaţi foştii deputaţi Ioan Oltean şi Cătălin Teodorescu, alături de mai mulţi foşti membri ai Comisiei ANRP şi de un om de afaceri, pentru infracţiuni privind despăgubiri ilegale, a fost restituit la DNA, a decis marţi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.