Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Klaus Iohannis, după ce un timișorean a strigat 'Jos Iohannis'

Inquam Photos / Octav Ganea
klaus iohannis

Un timişorean a strigat, vineri, ”Jos Iohannis”, în momentul în care şeful statului intra în Sinagoga din Timişoara. Klaus Iohannis i-a răspuns: ”Fiecare cu părerea lui”, relatează News.ro.

Citește și:  Andrei Caramitru amenință JANDARMERIA și PSD-ul cu pușcăria, după incidentul de la Topoloveni: Cum grijania voastră băgați oameni în dube?

Preşedintele Klaus Iohannis vizitează, vineri, Sinagoga evreiască din Cetatea Timişoarei.

În momentul în care se apropia de Sinagogă, un trecător a strigat ”Jos Iohannis”, iar şeful statului a replicat ”Fiecare cu părerea lui”.

Sinagoga din Timişoara se află într-un proces de restaurare, cu bani atât de la Guvernul României, cât şi de la comunitatea evreilor. Lucrările costă aproximativ 6 milioane de lei şi sunt programate să se finalizeze în anul 2020. După aceea ar putea intra în circuitul cultural al oraşului Timişoara.

Ulterior, preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni, la Palatul Baroc din Timişoara, care găzduieşte Muzeul de Artă şi care se află în Piaţa Unirii, cu mai mulţi primari din judeţul Timiş, constituiţi în Grupul de Regormă în Administraţia Locală (GRAL).

Din acest grup fac parte edili din toate partidele politice care şi-au propus să prezinte decidenţilor politici proiectele din localităţile pe care le conduc şi să încerce rezolvarea lor, în special pe partea financiară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.