Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Mircea Drăghici după ce DNA a extins urmărirea penală: 'E o enormă absurditate'

Inquam Photos / Octav Ganea
mircea draghici

Mircea Drăghici vine cu câteva precizări după ce DNA a dispus extinderea urmăririi penale față de trezorierul PSD, Mircea Drăghici,   pentru încă o acuzație de delapidare. DNA susține că Drăghici ar fi cumpărat în iulie 2017 un Mercedes Benz model GLE 350 Coupe cu 324.800 lei din banii partidului pe care l-ar fi vândut unei persoane din familie, însă contravaloarea acestuia nu a fost încasată de partid la data înstrăinării bunului. „Banii pentru autoturism au fost plătiți abia la data de 23.08.2018”, susțin procurorii DNA.

Bucurie URIAȘĂ în ALDE după achitarea lui Tăriceanu: 'Avem pentru ce, avem pentru cine, avem președinte'. Coaliția, pe un butoi cu pulbere

„Mașina Mercedes GLE achiziționată second-hand de PSD din FONDURI PRIVATE (nu din subvenție) nu a mai servit scopului inițial pentru care a fost cumpărată. Singurul “pedepsit” pentru a o cumpăra la ACELAȘI PREȚ a fost subsemnatul. Nefiind pregătit pentru o asemenea achiziție, plata a fost făcută în mai multe tranșe, contravaloarea fiind achitată integral. Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!

În ceea ce privește imobilul din Pipera, acesta nu a fost niciodată în proprietatea mea și nu este! Acolo s-au desfășurat activități ale departamentului PSD online și cazări temporare pentru cei care au deservit acest proiect. Dacă imobilul este al meu, așa cum repetă unii cu îndârjire în spațiul public, atunci de ce noi locuim cu chirie într-un bloc din București la ultimul etaj?”, scrie Drăghici pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.