Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Nicușor Dan, după excluderea lui Sergiu Moroianu din USR: Nu reprezintă o intimidare

inquamphotos.com / Octav Ganea
nicusor dan deputat

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a declarat luni că decizia de excludere din partid a lui Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, nu reprezintă o intimidare, el precizând că acesta poate să facă apel la Comisia de arbitraj a partidului. 

"Tot ceea ce poate să facă domnia sa este conform statutului, să facă un apel la Comisia de arbitraj. Dacă îl va face, Comisia de arbitraj îl va judeca. Până în momentul ăsta nu a dat niciun semn de a retracta acuzaţiile foarte grave şi mincinoase pe care ni le-a adus", a afirmat Nicuşor Dan, întrebat dacă USR poate reveni la decizia de a-l exclude pe Moroianu din partid, informează agerpres.ro.

Efectele Brexit. Scoţia AMENINŢĂ că se va rupe de Marea Britanie


Potrivit lui Nicuşor Dan, decizia de excludere a lui Sergiu Moroianu a fost luată în unanimitate de Biroul Naţional al partidului. 

"Nu cred că este o intimidare, a fost o decizie pe care a luat-o în unanimitate Biroul Naţional prin toţi membrii prezenţi. Eu nu sunt un om conflictual şi cred că trebuie să gândim cu toţii foarte raţional situaţia în care ne aflăm şi mai ales să avem responsabilitate pentru toţi oamenii care îşi pun speranţe în noi", a arătat liderul USR. 

Sergiu Moroianu a fost exclus din partid, în urma unei decizii luate, vineri seara, de Biroul Naţional al USR. 

Decizia a fost luată în contextul în care Moroianu, membru al Comisiei de arbitraj a USR, a exprimat pe Facebook o serie de critici la adresa şefului campaniei electorale al formaţiunii, Matei Păun, dezaprobând modul în care au fost alocate fondurile în timpul campaniei, dar şi felul în care partidul a reacţionat la criticile aduse de adversarii politici privind o posibilă apropiere de George Soros. USR a apreciat că prin luările sale de poziţie Moroianu a prejudiciat în mod grav imaginea partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.