Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Piedone la moartea lui Piedone

Fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, cel care și-a luat numele după personajul jucat de Bud Spencer, celebrul actor care l-a interpretat pe Piedone, s-a declarat șocat de moartea marelui artist.

”Nu-mi vine să cred. Vă spun ceea ce voiam să fie o surpriză pentru toată România. Pe 15 iulie, Bud Spencer trebuia să vină la București. Totul era pregătit și chiar eu trebuia să-l iau de la aeroport. Perfectasem demult această vizită a lui în România, dar din cauza stării de sănătate, s-a tot amânat. Îmi pare nespus de rău să aud această veste și vă asigur că Piedone va trăi, în continuare, în România, prin mine”, a spus Piedone pentru STIRIPESURSE.RO

Piedone românul își aminte cu umor cum a ajuns să se cunoască, în anii 90, cu adevăratul Piedone. Pentru că devenise celebru prin metodele în care făcea controale prin piețe, răsturnând tarabele, vestea a ajuns și în Italia, după ce mulți l-au confundat cu Bud Spencer. Totul pentru că cei doi semănau izbitor. Mulți l-au întrebat pe Bud Spencer dacă s-a apucat să filmeze în România, când au văzut clipurile cu Piedone din România, fără să-și dea seama că e un alt personaj. Așa au ajuns cei doi să se cunoască.

Cristian Popescu Piedone a declarat că nu este exclus să participe la funeraliile lui Bud Spencer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.