Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA lui Traian Băsescu la înregistrările cu Igor Dodon: Eu cred că s-a umflat în pene

deschide.md
dodon plahotniuc

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, legat de înregistrările cu Igor Dodon, care spunea că a primit finanțări din Rusia, că acesta este un grandoman și că rușii vor să găsească o soluție de federalizare pentru ca Rep. Moldova să devină exemplu pentru o acțiune similară în Ucraina.

"Eu nu cred că partidul lui Dodon primea aproape 1 milion de ruble. Eu cred că s-a umflat în pene ca să îi arate cât de bine e prizat el la Moscova. Dar nu cred că într-o țară ca Moldova finanțează un partid. Nu cred. Ei finanțează media”, a zis Băsescu la B1 TV.

„Dodon e un grandoman”, a mai zis el.

Presa de peste Prut a făcut publice, sâmbătă, înregistrări video în care Igor Dodon confirmă, în fața lui Vlad Plahotniuc, că primea până la un milion de dolari pe lună din Rusia, pentru întreținerea PSRM. În convorbirea cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc, Igor Dodon spune că primea 700 de mii – 1 milion de dolari pe lună de la ruși, dar că de la 1 aprilie finanțarea a fost oprită.

Dodon l-a întrebat pe vicepremierul rus Dmitri Kozak, în data de 6 iunie, ce să facă mai departe, având în vedere finanțarea. La rândul său, Kozak i-ar fi i-a promis că va vorbi cu Vlad Plahotniuc, ca să-i dea lui Dodon bani pentru partid.

Drept reacție, Dodon a declarat că întâlnirea a avut loc, dar declarațiile sunt montate.

Citește și: ȘOCANT - Gabriela Firea și Traian Băsescu, la România TV: Nu mi-e frică de gura dvs. spurcată! / S-ar putea să vă demonstrez că nu sunt bătrân! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.