Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Reacția lui Tudorel Toader după ce Anca Jurma s-a întâlnit cu Hans Klemm

Inquam Photos/Octav Ganea
Tudorel Toader sedinta de guvern

Procurorul șef interimar al DNA, Anca Jurma, s-a întâlnit recent cu ambasadorul SUA Hans Klemm. Ministrul Tudorel Toader nu a dorit să comenteze întrevederea dintre cei doi.

„Cred că ar trebui să întrebaţi ierarhic. Doamna procuror Anca Jurma, pe care o cunosc, ca să vă spun, într-o discuţie cu procurorul general, când a propus-o ca interimar, în prealabil m-a consultat, m-a întrebat, i-am spus mai în glumă, mai în serios: 'Vedeţi că şi lui Anca Jurma i-am fost în comisia de doctorat'. Părerea mea - să întrebaţi în ordine ierarhică. Are un şef, un procuror general, care poate să vă răspundă la această întrebare. Ulterior, vă voi răspunde și eu”, a spus Tudorel Toader, la sediul MJ.

Cât despre posibilitatea ca Anca Jurma să se înscrie la concursul pentru șefia DNA, Tudorel Toader a spus: „Orice procuror care îndeplinește condițiile legale, orice procuror care își dorește să-și asume în chip decent această mare responsabilitate poate să-și depună candidatura, după care comisia va face evaluarea, iar președintele Republicii, în final, va decide”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.