Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Victor Ponta după ce Udrea a zis că i se cere retragerea din cursa prezidențială

ponta udrea

Candidatul PSD-UNPR-PC în alegerile prezidenţiale, premierul Victor Ponta, susţine că, în opinia sa, Elena Udrea sau vreun alt contracandidat al său nu ar trebui să se retragă din cursa pentru Palatul Cotroceni înainte de primul tur.

'Nu ştiu ce spune dna. Udrea şi cred că nu trebuie să se retragă nimeni până duminică. După duminică se vor retrage cei 12 care nu intră în turul doi', a declarat Ponta, miercuri seară, la Sala Palatului.

Întrebat dacă a scăzut în sondaje, Victor Ponta a reafirmat că scorul propus este similar cu cel obţinut de PSD la alegerile europarlamentare, respectiv 37,5%.

'Am văzut că urmează să vină şi dna Merkel în campania dlui Iohannis. Am înţeles că va lua 35%, foarte bine (n.r. - Klaus Iohannis), o să vedem duminică seară. Obiectivul nostru nu este 35%, ci scorul nostru de la europarlamentare - 37,5%. Dacă va fi mai mult, ne bucurăm, dacă va fi mai puţin, sigur.... Vă reamintesc că dl Iohannis a pus mâna pe PNL pentru că dl Antonescu şi-a asumat 20% la europarlamentare şi nu a luat şi, fiind un om de onoare, şi-a dat demisia. Eu cred că şi dl Iohannis, dacă nu ia 35%, nu ştiu ce face - îşi dă demisia, nu mi-e clar. Duminica seară va fi cel mai bun sondaj, şi anume votul', a arătat preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.